Fer que els records comptin

Festes d’aniversari, formació d’equips, creació de records per a ocasions familiars

Converteix el teu proper esdeveniment en quelcom especial i deixa que FAnglès l’organitzi: festes d’aniversari, comiats de soltera, trobades de formació d’equips i altres ocasions especials

Preserva els moments especials en fang: commemora un aniversari o qualsevol data assenyalada amb les empremtes de les mans o dels peus del teu fill o de la teva filla en un plat, tassa o en una placa especial de fang que puguis penjar a casa teva.

Esdeveniments per a recordar

Celebrar amb FAnglès

Formació d’equips, festes d’aniversari, comiats de soltera… per què no fer-ho especial descobrint el teu cantó creatiu? Celebrar una festa única on tothom pugui crear una obra d’art que per tenir a casa i recordar l’ocasió.

 

A FAnglès ens encanta rebre grups de fins a 10 persones que vulguin divertir-se amb el fang. Els esdeveniments especials són per a totes les edats, des dels més petits fins als joves d’esperit.

 

Trobaràs una selecció del que oferim a continuació, però no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres amb qualsevol pregunta o idea.

En FAnglès nos encanta recibir grupos de hasta 20 personas para divertirse con la arcilla. Los eventos especiales están abiertos a todas las edades, desde los más pequeños hasta los jóvenes de corazón.

Una selección de lo que ofrecemos está más abajo, pero siéntete libre de ponerte en contacto con nosotros con cualquier pregunta o idea.

 • Comiats de soltera from €150

  Els comiats de soltera a FAnglès són una alternativa divertida als típics comiats de soltera. Tots els tallers estan dirigits por una ceramista experimentada i us ofereixen, a tu i a les teves amigues, l’oportunitat de provar quelcom creatiu juntes! El preu depèn de la mida del grup i inclou una sessió de 3 hores més tots els materials necessaris per a crear un record especial. Pots portar, si et ve de gust, entrepans i refrescos. Totes les peces s’esmalten i es couen a FAnglès i al cap d’uns 10 dies estan a punt per ser recollides.

 • Festes d’aniversari from €60

  Que sigui una festa d’aniversari memorable. Tant a les criatures com als adults els encanta tenir l’oportunitat d’embrutar-se les mans i fer una cosa única. Les festes d’aniversari a FAnglès afegeixen una espurna artística a una ocasió especial. Les festes d’aniversari per a nens i nenes des de 60 euros per una sessió de 90 minuts. Per als adults, des de 150 euros per una sessió de 3 hores. Ambdues inclouen tots els materials necessaris per a una celebració divertida i única.

 • Esdeveniments de Team Building Ask for details

  Deixa que l’estudi de FAnglès sigui un espai creatiu per tal que el teu equip es conegui fora de la feina. Crea la teva pròpia tassa de cafè, portallapis, petjapapers personalitzats o una escultura per al teu escriptori o paret.

 • Altres ocasions especials Ask for details

  Tens un esdeveniment en el qual no hàgim pensat? Ens agradaria conèixer-lo. Posa’t en contacte amb nosaltres amb les teves idees i et direm com et podem ajudar.

Records i família

Fer que un moment duri

Els nostres moments més entranyables poden desaparèixer en un tres i no res. Fes que la mà o l’empremta del teu fill quedi impresa en fang com una forma meravellosa de preservar un moment especial de la seva vida: el bateig, els aniversaris i altres moments importants. Celebra també amb fang un aniversari, un casament o qualsevol altre moment de la vida que vulguis recordar.