Obre el teu món

Millora les teves habilitats comunicatives en anglès amb les classes de FAnglès: per a particulars, empreses i grups

Parlar bé anglès obre les portes a tothom, des dels professionals que volen ampliar els seus coneixements i habilitats, fins als joves estudiants que busquen oportunitats educatives i perspectives professionals futures.   PER ALS JOVES, el nostre objectiu és despertar l’amor per l’aprenentatge –i els idiomes– fomentant la creativitat en les aules. El nostre enfocament involucra les ments joves i les ajuda en el procés d’aprenentatge.

PER ALS ADULTS, proposem un enfocament atractiu, dinàmic i adaptat per a respondre a les seves necessitats, objectius i nivell d’habilitats.

Anglès per a joves

“La meva filla sempre es diverteix a FAnglès i li encanta aprendre a parlar anglès. Ens encanta veure-la aprendre i divertir-se tant al mateix temps. Recomano molt FAnglès!”

“Els meus dos fills realment disfruten sent creatius i aprenent anglès alhora. S’han tornat molt més confiats, i és tan agradable sentir-los parlar anglès sense ni adonar-se’n.”

“Sempre és un plaer veure el somriure a la cara de les meves filles quan les recullo a l’estudi. És com Nadal i els aniversaris, tot en u: una delícia! Gràcies per tot el teu temps i paciència!”

A FAnglès creiem que l’aprenentatge pot i ha de ser agradable. Ensenyar un idioma nou a través de l’art i de la creativitat no només ajuda els nens i nenes a estar concentrats, sinó que també els ajuda a recordar el que han après. En introduir la creativitat a l’aula, ens involucrem amb l’amor innat de les criatures per l’aprenentatge.   Durant el curs escolar oferim classes extraescolars, agrupades segons l’edat i el nivell, de dilluns a dijous. S’imparteixen a l’estudi de FAnglès, un espai acollidor i relaxat.   També podem organitzar classes particulars i esdeveniments especials.

Anglès per a adults

Les empreses amb les quals hem treballat:

Testimonis d’estudiants anteriors:

“Clare és definitivament la millor de totes les professores d’anglès que he tingut en els darrers 4 o 5 anys. Té un accent molt fàcil d’entendre i et fa escoltar en totes les classes. No canviaré de professor en molts anys.”

“Clare és una persona dinàmica i motivadora quan ensenya anglès. Flexible quan cal, controla molt bé l’horari de les classes i té una actitud encantadora i positiva.”

Impartim classes d’anglès a Barcelona des de 2004. Per als estudiants adults, avaluem les necessitats i el nivell dels alumnes, i els dissenyem un programa a mida que els ajuda a assolir els seus objectius. De qualsevol tipus: des de comunicació corporativa fins a preparació d’exàmens o conversa en anglès. Oferim les següents opcions:

Classes particulars:

Vols millorar el teu anglès per feina o per plaer? Necessites preparar una presentació o una entrevista de treball? T’estàs preparant per a un període de feina o d’educació llarg a l’estranger? Estudies per a un examen? Aniràs aviat de vacances?   Dissenyarem un curs que s’adapti a les teves necessitats específiques i al teu ritme per tal que s’ajusti al teu estil d’aprenentatge. Aquests cursos a mida són ideals per a professionals que busquen una forma específica, convenient i personalitzada de millorar les seves habilitats lingüístiques.     Les classes es poden fer on i quan et resulti més còmode: a l’oficina, a casa, en un cafè o un bar, o a l’estudi de FAnglès; els matins abans de la feina, o a l’hora de dinar. També podem fer classes en línia a través de Zoom, Skype o FaceTime.  

En companyia o en grups petits:

La teva empresa s’està expandint i vol assegurar-se que els seus empleats puguin prosperar en un entorn multilingüe? Tens d’aquí poc una reunió o conferència en anglès? O us agradaria, a tu i a uns quants col·legues, millorar les habilitats lingüístiques?   Les classes en grup s’adapten a les necessitats del client. Tenim experiència en l’ensenyament en múltiples sectors i una àmplia gamma de funcions laborals.   Preparem els estudiants per a presentacions, trucades telefòniques, negociacions i presa de decisions, i per a viatges de negocis i cultura, entre d’altres temes. Oferim cursos de diferents nivells, des de principiant total fins al grau màxim de perfeccionament.   Els cursos poden ser impartits en el teu lloc de treball i programats en els horaris que et resultin més convenients. També impartim classes en línia a través de Zoom, Skype o FaceTime.