Hola. Sóc la Clare i això és FAnglès

Crec que les persones aprenen millor quan la seva imaginació està compromesa. Tornar-se competent en una nova habilitat o en un nou idioma sovint es considera un procés difícil i desafiant. Però no ha de ser així. De fet, trobo que els estudiants responen millor quan les noves habilitats estan vinculades a la creativitat.

 

Vaig fundar FAnglès perquè volia un espai per compartir la meva passió per l’art i el llenguatge amb altres persones, utilitzant un enfocament únic que fa que les classes siguin agradables i, com a resultat, fa que aprendre sigui un desafiament menor.

 

Porto més de 15 anys ensenyant anglès com a llengua estrangera aquí a Barcelona i abans d’això vaig passar prop de 20 anys a Londres. Vaig obtenir un BA (Hons) en Ceràmica de Camberwell School of Art, vaig passar uns anys dissenyant i venent ceràmica i després em vaig especialitzar en la investigació de la motivació dels empleats en MORI / IPSOS treballant amb empreses petites, mitjanes i FTSE 100.

D’on ve el nom "FAnglès"?

FAnglès és un nom construït a partir de tres paraules catalanes:

  1. Fa (Fer)
  2. Fang
  3. Anglès

És la combinació d’aquestes tres peces el que constitueix l’enfocament de FAnglès: Aprenentatge a través de la creativitat.

Què és el que fa diferent FAnglès?

Aprendre anglès amb una parlant nadiua que ha fet de Barcelona la seva llar.

Parlar bé anglès obre les portes a tothom, des dels professionals que volen ampliar els seus coneixements i habilitats fins als joves estudiants que busquen oportunitats educatives i futures perspectives professionals.

 

Soc una parlant nadiua d’anglès que entén les complexitats de l’idioma. La meva infantesa va transcórrer viatjant pel món. Nascuda a Londres, he viscut a Bèlgica, Sudàfrica, Suècia, la Índia i al Regne Unit abans d’enamorar-me de Barcelona, que des de fa 15 anys és casa meva.

 

Parlo català amb fluïdesa i tinc un nivell avançat d’espanyol. Això significa que entenc els desafiaments i els paral·lelismes entre els tres idiomes i puc utilitzar la meva pròpia experiència per ajudar els meus estudiants a aprendre.

 

El més important és que entenc per què i com aprèn la gent.

Les criatures adquireixen noves habilitats i aprenen el funcionament del món que els envolta a través de la creativitat. A FAnglès fomentem la creativitat portant-la a l’aula i utilitzant-la com a motor de l’aprenentatge. Els adults també responen bé a aquest mètode, que fa les classes més dinàmiques i agradables.

 

Després d’avaluar les necessitats i el nivell dels estudiants, s’estableixen els objectius assolibles i es planifica la manera d’arribar-hi. Molta gent coincideix a pensar que l’ús de material relacionat amb la vida quotidiana, la feina o els temes d’actualitat, és més interessant i motivador que un llibre de text. S’aconsella a les persones que es preparen per a un examen que combinin tots dos procediments.

Contactar amb la creativitat interior

Tothom es pot beneficiar de posar una mica més d’art en la seva vida. A FAnglès creiem que tothom té potencial per a crear objectes bells, funcionals i/o divertits. Vine i descobreix un talent que no sabies que tenies, o cultiva i millora les teves habilitats. Les classes de ceràmica estan dissenyades per a proporcionar a cada persona un espai per a deixar volar la imaginació, però amb el suport individualitzat i l’orientació necessària per convertir idees intel·ligents en verdaderes peces de ceràmica per portar a casa i compartir-les.

 

Els nostres tallers infantils ajuden els joves estudiants a refinar les seves habilitats motrius i a explorar el que són capaços de fer amb les seves mans.

 

Les nostres classes per a adults ofereixen l’oportunitat de crear allò que els participants desitgin –des de teteres fins a joies, ornaments, plats o plates– a partir de la conversa amistosa i la possibilitat de conèixer gent nova. Les classes matinals per a adults poden acabar amb un cafè i les sessions nocturnes fins i tot amb una copa de cava!