Crear quelcom bell

Vine i descobreix com treballar el fang, fes les teves pròpies peces i emporta-te-les a casa.

PER A ADULTS, els nostres tallers de Clay, Cava & Create i Clay, Coffee & Create ensenyen els fonaments de la construcció amb les mans en un ambient divertit i relaxat.

PER A NENS I NENES, les nostres classes de dissabte al matí de Clay & Create ofereixen als més petits l’oportunitat de crear i practicar anglès al mateix temps. També oferim tallers especials per a celebracions com Pasqua, Sant Jordi o Halloween.

Clay, Cava (or Coffee) & Create

Tallers per a adults

En els nostres tallers per a adults –Clay , Cava & Create i Clay, Coffee & Create– aprendràs els fonaments de la construcció manual amb fang i tindràs l’oportunitat de crear múltiples peces utilitzant diferents tècniques.

 

Els tallers són informals i permeten als estudiants explorar, adquirir habilitats i crear peces artístiques de ceràmica segons els seus interessos i imaginació. Les classes també són una oportunitat de conèixer gent amb idees afins i connectar amb el cantó més artístic de cadascú en un ambient relaxat i agradable.

 

Les habilitats que adquiriràs inclouen:

– Tècniques de construcció amb les mans, incloent-hi la construcció amb plaques, la construcció amb xurros, tècnica de pessic i modelat a pressió.

– Ús d’eines per tallar i donar forma al fang, crear patrons i construir estructures úniques.

– Afegir textura amb segells, motllos, objectes trobats i altres eines

– Acolorir amb engalba i colorants

– Dissenyar a través de mono-impressió i calcomanies

– Esgrafiat: una tècnica de decoració en la qual es rasca el lliscament per a revelar un color contrastat dessota

– Esmaltat: coneixeràs molts tipus d’esmalts i mètodes d’aplicació, i tindràs l’oportunitat d’experimentar-hi. Les possibilitats de l’esmaltat són infinites i les tècniques i patrons que es poden crear no tenen límit. L’esmalt pot convertir una peça ordinària en una obra d’art.

 • Una classe de prova de 3 hores de durada €35

  Prova el nostre taller de 3 hores. El fang, l’engalba, els colorants, els esmalts bàsics i la fornada estan inclosos en el preu de la classe. I, al vespre, també una copa de cava.

 • Pack de quatre classes €130

  Per a aquelles persones interessades a saber-ne més sobre la ceràmica. Reserva un mini-curs, prova més tècniques i entra en el sorprenent món de l’esmalt.

Clay & Create

Tallers i cursos per a nens i nenes

El nostre curs per a nens i nenes de dijous a la tarda, en anglès, Clay & Create, ofereix als joves l’oportunitat d’aprendre el procés de la ceràmica i al mateix temps estar en un entorn anglès. Cada sessió de 60 minuts se centra en diferents tècniques i anima els nens i nenes a ser creatius i explorar el color i el disseny.

Amb la creació d’ornaments, guardioles, caixes, escultures d’animals i molt més, els joves aprenen confiança, desenvolupen habilitats motrius i fan servir la seva creativitat per construir autèntics tresors que poden portar a casa i conservar.

Aquest curs està dirigit a nens i nenes de primària.

Ocasions especials

Tenim tallers pensats per a celebracions com Sant Valentí, Sant Jordi, Pasqua, Halloween, Nadal o Reis. Aquestes classes especials seran oportunament publicades al nostre calendari.

També ens encanta organitzar esdeveniments especials, incloent-hi festes d’aniversari.

Casal d’estiu artístic

Cada estiu, quan s’acaba l’escola, oferim casals d’estiu de dilluns a divendres de 9:00 a 16:30

Posa’t en contacte amb nosaltres per saber la disponibilitat i els preus!

Casal 2023: https://fangles.es/wp-content/uploads/2023/05/Clay-Create-Arty-Summer-Casal-2023-2.pdf 

Preus

 • Una sola classe de 90 minuts €15

  El taller de 90 minuts per a nens i nenes inclou materials i es proporcionen vestits de treball.

 • Aniversaris i altres festes From €60

  Vols planificar una festa d’aniversari que el teu fill o filla i els seus amics i amigues recordin sempre més? Per a qualsevol celebració especial, compta amb FAnglès.

 • Casal d’estiu artístic Contact Us for Details